webdesign

Jo skarpere du udtrykker dig, jo mere opmærksomt lytter dit publikum. Det gælder også for din visuelle tilstedeværelse digitalt. 

Lad os sammen kickstarte din online tilstedeværelse ved at skabe et æstetisk, funktionelt og responsivt website. Et unikt website, hvor du har kontrollen - og hjælpen aldrig er længere end én mail væk.

Jeg designer dit nye website fra bunden, og giver dig nøglerne, når dit nye digitale hjem er klar. Jeg vejleder dig i valg af platform, hvis du er i tvivl, og giver dig et fuldt overblik over processen før vi starter. 

t20_7WbZOv

sådan er
processen:

1. OPDAGELSE

Efter en grundig samtale med dig om dine ønsker og behov for dit nye website, starter jeg ud med grundig designresearch. Herefter starter designfasen. Jeg designer altid først forsiden på dit website, da den lægger det perfekte grundlag for resten af siden - her kan du se hvordan navigation, knapper, tekst, billeder og footer spiller sammen.

2. DESIGN

Når dit skræddersyede webdesign er godkendt, og du har afleveret tekst og billeder til hele websitet, så starter den tekniske del. Jeg konfigurerer det valgte CMS (f.eks. WordPress eller Shopify), implementerer dit nye design og kobler siden op til dit domæne. Alt imens er siden beskyttet med et kodeord, så kun du har adgang til at smugkigge undervejs.

3. LANCERING

Når du giver din endelige godkendelse på dit nye website, så bliver "nøglerne" overleveret og siden er dit. Nu er det tid til at vise den til hele verden. Jeg hjælper selvfølgelig gerne med at udarbejde lanceringsmateriale til f.eks. sociale medier eller tage nye produkt- eller portrætfotos, så dit website stråler endnu mere af dig.

vores samarbejde

Alle projekter, kunder og behov er unikke.

Derfor tilbyder jeg ikke faste pakkeløsninger.

Send mig en mail med dine tanker og ønsker for projektet, så vender jeg retur med en projektplan særligt sammensat til dig.

STUDIO

Mandag-fredag
9-17

START PROJEKT

© studio SANDDRU 2021