WEBDESIGN

Er du klar til at kickstarte din online tilstedeværelse med et æstetisk, funktionelt og responsivt website? Jeg designer dit nye website fra bunden, og giver dig nøglerne, når dit nye skræddersyede og responsive website, er køreklart. Du vælger mellem Shopify, Squarespace eller WordPress – jeg vejleder dig gerne, hvis du er i tvivl.

 

Lad mig designe dit nye:

Website, digitale visitkort, webshop eller blog.

1. DESIGN

Efter en grundig samtale med dig om dine ønsker og behov for dit nye website, starter jeg ud med grundig designresearch. Herefter starter designfasen. Jeg designer altid kun forsiden på dit website, da den lægger det perfekte grundlag for resten af siden – her kan du se hvordan navigation, knapper, tekst, billeder og footer spiller sammen.

2. TEKNIK

Når webdesignet er godkendt og du har afleveret tekst og billeder til hele websitet, så starter den tekniske del. Jeg konfigurerer WordPress, implementerer dit nye design og kobler siden op til dit domæne. Alt imens er siden beskyttet med et kodeord, så du har adgang til at smugkigge undervejs.

3. LANCERING

Når du giver din endelige godkendelse på dit nye website, så bliver “nøglerne” overleveret og siden er dit. Nu er det tid til at vise den til hele verden. Jeg hjælper selvfølgelig gerne med at udarbejde lanceringsmateriale til f.eks. sociale medier. 

Læs mere om hvordan vi kan forsætte vores samarbejde her

TILKØB & SERVICEAFTALE

Integration af Instagram feed, opsætning af nyhedsbrev, tilføjelse af flere indholdssider, cookie pop-up og betingelser, opsætning af SSL og opsætning af Google Analytics.

Jeg tilbyder også serviceaftaler, så dit website løbende holdes opdateret og du trygt kan koncentere dig om din forretning.

 Lad os tage en snak om dine ønsker