HEJ, HELLO!

studio SANDDRU er et lille, kreativt designstudio med fokus på minimalistisk grafisk design med maksimal effekt. Jeg blander cool med klassisk for at skabe tidsløse designs med et friskt pust og æstetisk kant. Med et æstetisk øje og +8 års erfaring, er mine grundværdier baseret på ærlighed, venskablig og afslappet men klar og hurtig kommunikation.

Det er vigtigt for mig at afslutte projekter med et smil, og at du fremover er klædt på til, at benytte det vi sammen har skabt, med stolthed.

”JEG KAN KLART ANBEFALE CAROLINE. DEJLIGT, NEMT OG PROFESSIONELT SAMARBEJDE, SOM VI HELDIGVIS HAR FORSAT EFTER LANCERINGEN AF MIN WEBSHOP.”

– Pernille Jin Christensen / www.shiningyou.dk

”JEG HAR NYDT AT ARBEJDE SAMMEN MED DIG. ÆRLIG, DET ER DU I HVERT FALD, OG DET ER VIRKELIG TRYGT OG RART.” 

– Dorte Eilsø / www.dorteeilsoe.dk

Udpluk af gamle og nuværende, men mest af alt glade, kunder:

Djøf, People Team, Settlementet, Stagis, Shiningyou.dk, Basketklub Amager, Dansketaler.dk, Care2be, Dorte Eilsø, LRSN Studio, Future Box, SEEKNSPEAK, SocialBrandLab.dk, Nimbus Nordic, Opitek, Ekvilum, Flydende Urter, Makasi Organic, Drinkdansk.com