Journal #november19

OP

November har været, endnu, en god måned. Dejligt mange fede projekter, søde kunder og god motivation.

I starten af november fik jeg min sag for, da Settlementet tilbød mig at designe plakaten for deres årlige julemarked. Jeg er ingen stærk illustrator, men jeg tog udfordringen med løftet pande – og jeg er så stolt af resultatet. Hvis du kommer i området omkring Saxogade, så kan du helt sikkert spotte én af de to færdige resultater.

I løbet af november har jeg sagt velkommen til et par nye kunder, færdiggjort et par websites og arbejdet hastigt videre på øvrige opgaver.

November stod også i produktfotografiets tegn, hvilket både gav kreativ glæde men også en øm krop efter mærkelige arbejdsstillinger.

 

NED

Starter stortset altid ens: tiden er forsvundet. Har aldrig oplevet at dagene går SÅ hurtigt og bare forsvinder fra mig. Nu er det 5. måned i træk. Hvor. bliver. tiden. af?

I min oktober journal lovede jeg mig selv, at jeg ville sætte et par dage af til, at lære AE (After Effects) bedre at kende. Det er vel ingen overraskelse… det nåede jeg simpelthen ikke. Øv! 

 

ØVRIGT

Hvordan er vi nået til december? Når måneden er omme, så har jeg allerede været selvstændig i 6 mdr. Det er lidt vildt. Jeg tænker at skrive en status på, hvordan det generelt er gået og fortælle lidt hvad jeg synes har været svært, samt hvad der er gået overraskende let. I samme kategori skal jeg bruge juleferien (som jo er lige om hjørnet – 3 uger!) på at skrive et længere indlæg, som handler om min vej ind i grafisk design. Jeg har fundet et par af mine første designs frem fra gemmeren – det bliver godt! 

December er en lidt kort måned for mit vedkommende. Det betyder at jeg har et par deadlines at nå før jeg holder ferie fra d. 20/12-19 og er retur d. 06.01.20.