Journal #september19

OP

Juli var generelt en optursmåned; her er et par highlights. Juli har jo været, som nævnt et par gange efterhånden, min første ’ægte’ måned som selvstændig på fuldtid. Det har virkelig overgået mine forventninger og været fantastisk fedt. Det kan mine rare kunder selvfølgelig tage en stor del af æren for. Efter en uge ’alene’ tog jeg en smuttur med J til Aarhus for at hente vores (hans) nye bil – en dejlig tur i det jyske med solskin. Det blev også tid til at fejre min fars fødselsdag – hvor jeg, sammen med resten af familien, tog fri fra arbejde og fejrede ham dagen lang. Helt rart og meget varmt. Dagene er smeltet lidt sammen og lige pludselig sidder jeg her; slut på måneden. I morgen går min første, selvbetalte freelancer løn ind på kontoen. Det føles helt vanvittigt – på den rigtige måde. Må man godt råbe et lille hurra?

NED

Det er aldrig rigtig fair at skrive opture uden at nævne et par nedture. Selvom jeg efterhånden har lavet regnskab i 4 år, så er det altså noget lidt andet, kun at være ansat i sin egen virksomhed. Der var liiiige et par ændringer på min årlige indtægt og dermed skatten. Dermed opstod også en stor undren over, hvorfor man kun betaler 10 x b-skatterater om året – spørg og du skal få svar. Det har desuden også været svært at holde koncentrationen fuldt ud når solen bagte mig i nakken – skal lige arbejde lidt på rygraden. Jeg var også så heldig at fange en god omgang forkølelse som lagde mig delvist ned i en uge; jeg bliver altid syg når jeg starter nyt job, hehe. Sidste øv for juli måned, er et afsluttet samarbejde med en rar kunde efter 2 måneder med to daglige arbejdsdage – farvel bliver jeg nok aldrig helt god til (Ligesom kommasætning, pardon!).

ØVRIGT

Måneden har været fyldt med sjove opgaver af alverdens art. Jeg har arbejdet en del i WP og redesignet en hjemmeside som trængte til en kærlig overhaling. Dog har InDesign også været glødende eftersom juli åbenbart er i brochurens tegn – det blev til lidt; 8 nye brochure for at være helt præcis. Der har også været tid til læring f.eks. da jeg var i studiet med Peter for at skyde BTS eller i at mestre Procreate på min nye iPad.