Journal #september19

OP

August har været fyldt med kreative og personlige opture. Og ferie! Min ferie var skøn, dejlig og så afslappende. At komme tilbage på ”kontoret” var også fedt – især fordi chefen havde sørget for god frokost (og det er altså ret vigtigt!).  

Jeg føler at jeg udvikler mig enormt meget og hurtigt. Hvis jeg havde vidst, at jeg ville lære SÅ meget på så kort tid… Ja, så var jeg gået selvstændig noget før – det er helt sikkert. Måske er det også en blanding af, at jeg har haft et par super fede opgaver som nærmest har ”suget” mig ind i et super fedt kreativt flow – og, ifølge mig, så afføder kreativitet altid mere kreativitet.

August blev også en måned hvor jeg overskred min egen grænse og fik taget portrætter til brug på hjemmesiden og SoMe. Det var sjovt men også enormt grænseoverskridende og svært. Dem kan I glæde jer til at se i fremtiden.

En sidste optur fra august må være at fremhæve følelsen af, at knække en ”kode” som er svær og som man bruger lang tid på. Om enten det er et design eller et reelt stykke kode. Den følelse når skidtet endelig virker – ja, den er bare ubeskrivelig! YES!

NED

Jeg begynder så småt at mærke mange af de følelser som jeg blev ”advaret” imod ville komme; de kommer snigende selvom jeg prøver at stoppe dem. Det er f.eks. tanken om, hvornår næste kunde lander og/eller godkender et tilbud. Om jeg har nok at lave om en måned… Eller om et halvt år. For nu kan jeg godt være i det – at fortælle mig selv, at kunderne nok skal blive ved med at dukke op. Det hjælper. I samme ombæring, så fokuserer jeg også meget på, ikke at panikke når jeg har en dag uden kundearbejde.

Jeg kan også mærke, at jeg er blevet enormt fokuseret på forbedring. Både af mig selv og min virksomhed. Det er jo som sådan ikke en skidt ting, men når man har lidt dårlig tålmodighed og det hele skal fikses NU; ja, så kan det godt blive lidt presset. En ting ad gangen, en ting ad gangen.

ØVRIGT

Jeg føler lidt at august er blevet trukket væk under benene på mig. Måneden er bare fløjet afsted uden jeg lige har lagt mærke til det. Måske er det grundet min ferie som lige ”stjal” 12 dage – slemme ferie.

Noget jeg dog har nået i august, er at oprette en dissideret arbejdsplayliste på Spotify – det kan altså noget! Selvom jeg også er blevet ret vild med at høre jazz når jeg designer; hver sin smag (I guess). Du kan lytte med her.

På sidste note for august, så har jeg gjort mig mange tanker om, hvordan jeg kan ”give noget” som grafisk designer. Om enten det skal være én månedlig pro-bono opgave eller en gratis (visuel) gennemgang af en jobsøgendes CV. For mig er det nemlig win-win: jeg får øvelse og jeg giver samtidig noget til nogen, som rent faktisk kan bruge mit arbejde. Ideer til denne del modtages gerne.