Første uge som fuldtidsfreelancer

Så gik der sørme en hel uge – fuldstændig alene som fuldtidsfreelancer. Hvordan er det så gået? Tjoh. Den første dag tog jeg mig selv i at tænke ”This is it – du er helt alene” (og stirre dramatisk ud ad vinduet) men også ”Hey!… Jeg hygger mig jo, og tiden flyver”. Uvant men spændende kombination af følelser. Mest af alt, så har følelsen af frihed fyldt. Mine dage er gået enormt hurtigt og kun én enkelt dag fik sofaen ram på mig, og jeg måtte give mig – 30 minutter på langs. Det vel også en slags frihed.

Jeg er en “liste person”, så hermed en godt/skidt liste over min første uge:

 

Godt 🌟

–       Friheden! (Og en virkelig god chef *klap klap*)

–       Ikke at forlade min lejlighed i 3 fulde dage

–       Tiden flyver – mit arbejde er sjovt

–       Jeg kan gå i joggingtøj hele dagen

–       Glæden når en mail tikker ind fra et fremmed menneske

–       Arbejde en dag ’remote’ pga. en tur til Aarhus

–       Fakturering (Yasssss!)

–       Instagram & Pinterest er arbejde

–       Handle udenfor ’primetime’ (Netto kl. 17… nej tak)

–       En lur når efter behov

 

Skidt 💩

–       Frokostordningen (Chefen havde handlet kedeligt ind…)

–       Ikke at forlade min lejlighed i 3 fulde dage

–       Dårlig samvittighed over at bruge 5 minutter på Facebook i stedet for at arbejde

–       Ingen kollegaer at fortælle historier til

studio   ╱   FAQ  ╱   betingelser

studio 
FAQ
betingelser