t20_gRJGR8-kopi

brand design

Jeg designer cool brand identiteter for brands, der tør skille sig ud. Altid med en minimalistisk og tidløs tilgang til grafisk design. Jeg tror nemlig på, at mindre som oftest er mere.

I et tæt samarbejde med dig designer jeg dit nye brand, som en del af en større sammenhæng.

Sammenhængen består bl.a. af dit logo, farveskala, skrifttyper, fotostil, kommunikation og mere - alle elementer som, når samlet og benyttet konsekvent,  skaber dit brands fulde identitet.

Lad os sammen få dit brand til at stråle stærkt i sin enkelthed, og skabe et brand som understreger din virksomheds værdier.

sådan er
processen:

1. OPDAGELSE

Efter en grundig samtale med dig om dine ønsker for din virksomhed, starter "opdagelsesfasen" for mig. Jeg undersøger markedet, og dine kunder, for at kombinere det med dine ønsker og behov. Undervejs i denne fase udarbejder jeg 3 moodboards, som lægger et visuelt grundlag, for dit nye logo og samlede brand identitet. Du udvælger ét moodboard som jeg arbejder videre med.

2. DESIGN

Designfasen starter så snart moodboardet er godkendt af dig. Jeg går i min "zone" og udarbejder tre udkast til dig - her inkluderer jeg farver, skrifttyper og øvrige branding elementer i råskitser, så du kan se hvordan det hele passer sammen. Du udvælger en af de tre udkast, og herefter er det tid til designkorrektur og rettelser.

3. LANCERING

Når du giver din endelige godkendelse på dit nye brand, så er det tid til at vise det stolt frem til hele verden. Jeg leverer en mappe fyldt med filer i de mest gængse filformater, så du er klædt på til, at benytte dit nye logo og brand elementer til fulde. Jeg hjælper selvfølgelig også gerne med at udarbejde lanceringsmateriale til f.eks. sociale medier, tryksager, produktbilleder eller design af dit nye website.

vores samarbejde

Alle projekter, kunder og behov er unikke.

Derfor tilbyder jeg ikke faste pakkeløsninger.

Send mig en mail med dine tanker og ønsker for projektet, så vender jeg retur med en projektplan særligt sammensat til dig.

STUDIO

Mandag-fredag
9-17

START PROJEKT

© studio SANDDRU 2021